More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Online Shop

Press Area

Kerstmarkt historische binnenstad van Hannover

Ieder jaar opnieuw heerst op de kerstmarkten in Hannover een beschouwelijke stemming.

Sprookjesachtige lichtjes, culinaire lekkernijen en verleidelijke geuren zorgen voor een heerlijke sfeer en vormen het begin van een harmonieuze en vreugdevolle kersttijd!

In de historische binnenstad van Hannover wacht rondom de Marktkirche een avontuurlijke kerstwereld op het hele gezin. Dit in de 14e eeuw gebouwde godshuis en het Altes Rathaus behoren tot de meest zuidelijke grote gebouwen van de Noord-Duitse baksteengotiek. Als de kersttijd begint, schittert dit decor bijzonder fraai in de zee van lichtjes.

Circa 170 versierde kramen in idyllische vakwerksteegjes nodigen u uit voor een gemoedelijke slentergang. In het Finse kerstdorp op het Ballhofplatz kunt u zich laten betoveren door de bijzondere flair van de Noordse cultuur. Geniet in een originele Sami-tent van Finse specialiteiten als vers bereide zalm van het vuur of echte glögi-glühwein. En wie ongewone cadeaus zoekt, vindt ze bij de kramen met traditioneel Noords kunsthandwerk.

Event(s): 23.11.2020 
从 16:00 到 21:00 点
24.11.2020 到 22.12.2020
从 11:00 到 21:00 点
位置

Weihnachtsmarkt an der Marktkirche

  • Am Markte
  • 30159 Hannover