Sportsudøvere Velkommen!

ProAm-hold med i Six Day Berlin!

Seleccione el idioma

Dansk cykelrytterhold gør reklame for Hannovers ProAm i forbindelse med seksdagesløbet i Berlin 25. til 30. januar i Velodrom.

Die Dänen Marc Hester (l.) und Jesper Mörkov starten für ProAm Hannover beim Six Day Berlin.

Det succesrige ProAm fra Hannover stiller op med et hold ved det traditionelle seksdagesløb i Berlin – byen, der sammen med Hannover er Tysklands store cykelsportsbyer og har to ryttere i absolut verdensklasse med i konkurrencen: Marc Hester og Jesper Mørkov fra Danmark gælder som de hemmelige favoritter til sejren ved det 107.

Six Day Berlin

Six Day i den tyske hovedstad. Marc Hester stillede allerede for år tilbage op for Hannover ved løbet i Bremen og kørte en bronzemedalje i hus – plus at han også vandt på 'hjemmebanen' i København. Og for Jesper Mørkovs vedkommende ligger sejrstraditionerne så at sige til familien. Jespers storebror Michael har tidligere opnået den samlede sejr i Berlin. De to sympatiske danskere er udstyret med de typiske seksdagesegenskaber: Marc Hester som den udholdende og Jesper Mørkov som sprinteren.

Marc Hester glæder sig over, at Hannover har valgt at satse på en dansk duo: „Jeg ved jo, at mange danskere i forvejen godt kan lide at tage derover. Og ProAm-holdet i Berlin vil sikkert også trække yderligere cykelfans til Hannover.“

ProAm Hannover: Natten – og din dag

img id="eZObject_686194" title="Jedermannrennen "Dein Tag"" src="/var/storage/images/media/01-data-neu/bilder/hmtg/meldungen/2018/2018_07/proam-hannover/jedermannrennen-"dein-tag"/16538558-1-ger-DE/ProAm-Hannover_alias_300xVariabel.jpg" width="400" height="300" alt="alias_300xVariabel" view="embed" inline="false" align="left" customattributes="offset|0attribute_separationlimit|48attribute_separationzoomlevel|" />

For 2. gang vil der være et såk. hvermandsløb i forbindelse med „ProAm“. Det foregår parallelt med finalen for Tour de France søndag d. 29. juli midt i Hannover City. Udover distancerne på hhv. 110 og 68 km gennem Region Hannover er der nu også som noget nyt en "Familie-Tur" på 32 km med på programmet. Og blot én dag senere, mandag d. 30. juli, vil Tour-stjernerne stille op til „Natten“ på runddistancen foran Hannovers rådhus.

Byens overborgmester Stefan Schostok og regionsformand Hauke Jagau er fælles om protektoratet for „ProAm Hannover 2018“.

Alle yderligere oplysninger på: www.visit-hannover.com/en/pro-am

Six Day Berlin

Seksdagesløbet i Berlin køres i år for 107. gang. Fra den 25. til den 30. januar er byen igen i cykelsportsmodus, når verdens bedste ryttere møder hinanden i Velodrom-hallen: Mænd, kvinder, sprintere og U23-ryttere dyster om sejren på 6 spændende aftener. Alle yderligere oplysninger kan findes på den officielle hjemmeside: www.sixday.com.

ProAm Hannover - Cycling Weekend

Cycling enthusiasts will be getting their money’s worth in Hanover on 28 and 39 July 2018 at “ProAm Hanover – The Night / Your Day”.

Lee mas

Última actualización: 29 ene 2018