Consulados (Hannover)

Costa Rica 
Herr Prof. Dr. Hans-Wolf Sievert
Tel. +49 511/281127

 

México 
Herr Dr. Ulrich von Jeinsen
+49 511/328188
E-Mail

 

Perú
Herr Prof. Dr. Dr. h.c. Klaus E. Goehrmann
Tel: +49 511/27092761
E-Mail
 

Visit Hannover in your language

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Press Area

Neues Rathaus / Roter Faden © HMTG

Neues Rathaus / Roter Faden

Koe Hannover

Hannoverin "Punainen lanka"

Hannoverin "Punainen Lanka" on katukivetykseen maalattu viiva, mikä johdattaa turistit Hannoverin parhaille nähtävyyksille.

Oikean reitin valitseminen uudessa kaupungissa on yleensä tuuripeliä mutta Hannoverissa olemme parantaneet todennäköisyyttä huimasti. Kaupungin kaduille on piirrettynä 4,2 kilometrin yhtenäinen viiva, jota seuraamalla vierailija saapuu takuuvarmasti Hannoverin 36 parhaalle nähtävyydelle. Voit aloittaa kierroksen valitsemastasi kohdasta ja päätää itse koska on aika pitää paussi, kahvitella tai tehdä vähän ostoksia.

Omatoimisesta kierroksesta saa eniten irti 3 euron opaskirjasen kanssa. Kirjasesta löytyy tiivistetysti tietoa jokaisesta reitin nähtävyydestä ja se on saatavilla saksan-, englannin-, ranskan-, italian-, espanjan-, puolan-, turkin-, venäjän-, japanin -ja kiinankielellä. Voit ostaa kirjasen turisti-infosta joko rautatieasemaa vastapäätä tai uudelta kaupungintalolta sekä ladattavana mobiilisovelluksena. Löytyy App Storesta hakusanalla "Roter Faden".