Consulate
Günter Tallner
+49 511 / 89858627
E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Press Area

HDI Arena © Hannover 96 / photografer: zur Nieden

Hannover 96

Hannover, sporttinen kaupunki!

Yhtä joukkuetta

Hannoverin asukkaat ovat intohimoisia urheilijoita ja urheilun seuraajia. Koko kaupungin tunnelma muuttuu kun kaupungin jalkapallojoukkue Hannover 96 nousee kentälle. Yhtäkkiä jokaista asukokonaisuutta komistaa Hannoverin vihreä, musta ja valkoinen. Liikenne pysähtyy hetkeksi kun kansa vaeltaa laadukkaalle HDI areenalle. Jalkapallo ei kuitenkaan ole Hannoverin ainoa ylpeys. Kaupunki on koti myös  mainekkaalle käsipallojoukkueelle TSV Hannover-Burgdorfille. Sekä harrastajat että penkkiharrastajat voivat nauttia myös rugbystä, vesipoolosta ja jääkiekosta. Hannover on oiva kohde suurille urheilutapahtumille, joista loistavia esimerkkejä ovat vuosittainen Hannover Marathon ja Velo Challenge pyöräilykilpailu.

Ja kaikki osallistuvat

Hannoverin kaupungilla on noin 750 urheiluklubia, joissa on yhteensä noin 100 000 jäsentä. Osnabrückin yliopiston teettämän tutkimuksen mukaan noin neljä viidesosaa Hannoverilaisista urheilee ainakin tunnin vähintään kerran viikossa. Pidit sitten kamppailulajeista tai vesihiihdosta, yhdessä kuntoilusta tai yksin lenkkeilystä, Hannoverilla on sinulle tarjottavaa. Ja ota kaikki irti liikuntatapahtumista: öinen rullaluistelu tai pyöräilykierros tuo harrastukseen uutta kipinää.  Jos haluat hieman ulos kapungin keskustasta, voin suunnata vaikka Garbseniin vesilautailemaan tai nauttimaan lukuisista Hannoverin lähialueiden golfkentistä. Tai jos pidät kiipeilystä tai haluat vahvistaa tiimisi yhteistyötaitoja, Springe ja Steinhude-järvi nostavat teidät korkeuksiin.