Consulate
Günter Tallner
+49 511 / 89858627
E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Online Shop

Press Area

Ours polaire du Yukon Bay © Erlebnis-Zoo Hannover

Le complexe à theme Yukon Bay à l'Erlebnis-zoo d'Hanovre

Luonto

Hannoverin seikkailueläintarha

2000 eläinlajia maailman jokaisesta kolkasta!

Matka seitsemän eläinmaailman läpi: jokainen tarjoten erikoisia kohtaamisia, unohtumattomia elämyksiä ja ennen kaikkea hauskaa koko perheelle. Eläkä myöhästy päivittäisistä ruokinta-ajoista ja esityksistä, joissa eläinmaailma laittaa parastaan!

Afrikan Sambesi

Veneajelulla Sambesin läpi voit nähdä ja kuulla Afrikan tunnelmaa. Flamingot, kirahvit ja antiloopit ovat tarkkaavaisen tutkimusmatkailijan havaittavissa. Safarilla pääset myös tutustumaan virtahepoihin, seeproihin, sarvikounoihin ja leijoniin.

Afrikan Kibongo

Täällä asuvat simpanssit, gorillat ja niiden kaiken karvaiset kaverit. Kuule luonnon kutsu puroineen, vesiputouksineen ja apinanleipäpuineen. Vierailemalla lähimpiä lajitovereitamme pääset myös tutustumaan evoluution kehitykseen.

Kanadan Yokon Bay

Metsät, kalliorotkot, kultaryntäys ja vanhanajan satamakaupunki tunnelmoittavat aluetta. Yukon Baytä asuttavat itäkanadansudet, biisonit ja karibut. Myös veden äärellä viihtyvät jääkarhut ja hylkeet ilahduttavat. Täällä pääset myös kurkistamaan veden alle ja näät kuinka pingviinit ja hylkeet porskuttavat pinnan alla.

Intian viidakkopalatsi

Entisaikojen maharajojen palatsista on vain rauniot jäljellä ja luonto eläimineen on ottanut vallan. Tiikerit ja leopardit samoilevat raunioiden luomissa, apinat hyppelevät villisti tasanteelta toiselle ja intiannorsut valvovat pikkunorsujen perään.

Meyerien farmi Ala-Saksin maaseudulla

Idyllinen Meyerien farmi edustaa maaseutuelämää. Pidä tauko ja rentoudu kodikkaassa Meyerien majatalossa. Tuulihatut täällä ovat vastustamattomia! Voit myös nauttia kylmän huurteisen Biergartenissa kun perheen pienimmät temmelstävät leikkipuistossa.

Australian Outback

Matka maailman laidalle asti. Australian Outback osuudessa pääset tutustumaan pussieläinten ihmeelliseen maailmaan ja näet kenguruita, pienempiä wallabeita, emuja ja wonbatteja! 

More at www.zoo-hannover.de/en

Menschen und Pelikane. © Erlebnis-Zoo Hannover