Hannover Marketing und Tourismus GmbH

Hannover: onvergetelijke belevenissen, het hele jaar door

Vrijwel geen grote stad biedt zulke interessante vrijetijdsmogelijkheden voor het hele gezin: in Hannover wachten u grote evenementen, van volksfeest tot openluchtconcert,meeslepende sportevents, veel natuur in het groen en op het water,en kunst en cultuur op het hoogste niveau.

Download zur redaktionellen Verwendung: Bild in druckfähiger Auflösung (300dpi)
Copyright: HMTG / Martin Kirchner

En 's winters worden de idyllische kerstmarkten tot schitterende hoogtepunten. U kunt zich verheugen op onvergetelijke belevenissen, 365 dagen per jaar! Ga flaneren door de vorstelijke Herrenhäuser Gärten, door de pittoreske binnenstad of het grote voetgangersgebied met zijn uitmuntende winkelmogelijkheden.

Van mediterrane flair kunt u genieten aan de Maschsee, waar elke zomer een van de grootste volksfeesten van Noord-Duitsland wordt gevierd: het Maschseefest. Nog een zomers hoogtepunt is het grootste schuttersfeest ter wereld met een enorm pretpark en een kilometers lange parade door de stad. Onder de toeristische hoogtepunten rondom de deelstaathoofdstad zijn het Steinhuder Meer, de Deister-heuvelrug en kasteel Marienburg. Ook deze aantrekkelijke bestemmingen kunnen probleemloos in een veelzijdig dagprogramma worden ingepast.

Via de snelwegen A2 en A7 is Hannover direct en binnen drie uur te bereiken vanaf de Duits-Nederlandse grens. De goede aansluiting, de parkeerroute en talrijke parkeergarages zorgen voor een comfortabele heen- en terugreis voor automobilisten.Centraal gelegen hotels in alle prijscategorieën en een veelzijdige gastronomie laten geen wens onvervuld. Ook daarmee is de deelstaathoofdstad een optimale bestemming voor een afwisselende tussenstop en een spannende stedentrip. Wij nodigen u van harte uit om een fantastische tijd in Hannover door te brengen.

Nadere informatie vindt u in de bijgevoegde brochure en op www.hannover.de/dutch. Fotomateriaal in drukkwaliteit kunt u vinden op www.hannover.de/fotodownload

Perscontact:
Julia Sellner
Hannover Marketing und Tourismus GmbH
Vahrenwalder Straße 7
30165 Hannover
+49 (0) 511/123490-13
presse@hannover-marketing.de