Consulate
Dr. Volker Müller
Tel: 0511 / 8505380
E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Online Shop

Press Area

Download

Download: Hannover - ronduit uniek (PDF)

Koe Hannover

Hannoverin "Punainen lanka"

Hannoverin "Punainen Lanka" on katukivetykseen maalattu viiva, mikä johdattaa turistit Hannoverin parhaille nähtävyyksille.

Oikean reitin valitseminen uudessa kaupungissa on yleensä tuuripeliä mutta Hannoverissa olemme parantaneet todennäköisyyttä huimasti. Kaupungin kaduille on piirrettynä 4,2 kilometrin yhtenäinen viiva, jota seuraamalla vierailija saapuu takuuvarmasti Hannoverin 36 parhaalle nähtävyydelle. Voit aloittaa kierroksen valitsemastasi kohdasta ja päätää itse koska on aika pitää paussi, kahvitella tai tehdä vähän ostoksia.

Omatoimisesta kierroksesta saa eniten irti 3 euron opaskirjasen kanssa. Kirjasesta löytyy tiivistetysti tietoa jokaisesta reitin nähtävyydestä ja se on saatavilla saksan-, englannin-, ranskan-, italian-, espanjan-, puolan-, turkin-, venäjän-, japanin -ja kiinankielellä. Voit ostaa kirjasen turisti-infosta joko rautatieasemaa vastapäätä tai uudelta kaupungintalolta sekä ladattavana mobiilisovelluksena. Löytyy App Storesta hakusanalla "Roter Faden".