Consulate
Herr Luis Filipe Baptista Da Cunha
+49 40 / 355 34858
E-Mail

 

Consulate
Herr Sepp Dieter Heckmann
Tel +49 511/555179
E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Press Area

Berømte mærker

Made in Hannover

Berømte mærker bærer bynavnet Hannover ud i den vide verden og hele jorden rundt.

Et stærkt kraftcenter

En landsdækkende undersøgelse gennemført af revisionsselskabet Ernst & Young i 2008 har forsåvidt angår erhvervsvenligheden i tyske storbyer Hannover på en andenplads, kun overgået af München. Også Fremtidsinstituttet i Frankfurt understreger de fremragende vilkår, som eksisterer indenfor forskning og uddannelse, og har i sin analyse ”Deutschland 2020” Hannover blandt de 13 tyske toplokationer.

Basis for solstrålehistorier

Takket være verdenudstillingen EXPO 2000 har Hannover én af verdens bedste kommunikationstekniske infrastrukturer. Byen og regionen Hannovers selskab for økonomisk udvikling (Wirtschaftsförderungsgesellschaft) ved navn hannoverimpuls er et kompetent og ubureaukratisk kontaktorgan, som støtter erhvervslivet. Man sætter i den forbindelse især fokus på seks brancher: Automobilindustrien, energi, informations- og kommunikationsteknologi, life sciences, optikerteknologi og produktionsteknologi. Et stigende antal nystartede virksomheder drager nytte af disse fordele og giver dermed erhvervslokationen Hannover endnu mere profil.

En kraftig fremgang oplever logistikbranchen. Hannovers betydning som omdrejningspunkt for godstrafikken er jævnt stigende. Logistiske knudepunkter såsom Airport Business Park i Langenhagen, godstrafikcenteret i Hannover-Lehrte eller også rangérbanegården i Seelze kendetegner region Hannovers store attraktivitet som lokation for logistik- og grossisterhvervene.

Værd at nævne er desuden, at Hannover Airport som lufthavn for både forretningsfolk og ferierejsende har et opland med ca. ti millioner indbyggere.

Med henblik på at udvikle og styrke den forskningsmæssige, økonomiske og kulturelle netsammenkobling endnu bedre har initiativtagere etableret Metropolregion Hannover-Braunschweig-Göttingen-Wolfsburg, hvor der især lægges vægt på regionens voksende betydning som omdrejningspunkt midt i Europa set i lyset af udvidelsen af den Europæiske Union.