Consulate
Herr Luis Filipe Baptista Da Cunha
+49 40 / 355 34858
E-Mail

 

Consulate
Herr Sepp Dieter Heckmann
Tel +49 511/555179
E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Press Area

Innenhof mit Menschen © Hugos

Ernst-August-Carree

Gurmeetemppeleitä ja tanssilattioita

Herkkusuut voivat tehdä Hannoverissa varsinaisen maailmanmatkan.

Rajatonta vieraanvaraisuutta

Erikoisuuksia kaikista maailman maista, charmantteja kahviloita ja bistroja, rustiikkisia kapakoita ja majataloja, tyylikkäitä baareja ja ravintoloita – runsas gastronominen tarjonta lupaa herkkuja joka makuun ja jokaiselle kukkarolle. Herkkuja on A:sta (Afganistan) Ö:hön (Österreich), kun idearikkaat keittiömestarit kutsuvat aterialle. Vaateliaat nautiskelijat iloitsevat huippuluokan gurmeekulttuurista, jolle ravintolatestaajat antavat jatkuvasti ylimpiä arvosanoja.

Lähiruokaa pöytään

Ravintoloiden kasvavaa kiinnostusta seudulla tuotettuihin elintarvikkeisiin ei voi olla huomaamatta. Perinteinen alasaksilainen keittiö houkuttelee eritoten tuhdeilla herkuillaan. Niitä ovat mm. lehtikaali Bregen-savulenkin kanssa, vilja–liharuoka Calenberger Pfannenschlag ja Steinhuder Meerin ankerias. Hienostuneempia makuelämyksiä lupaa taas vaikkapa parsa tunnetuilta Burgdorfin ja Nienburgin viljelyalueilta. Makea muisto Hannoverin kuningaskunnan ajasta on kuulu jälkiruoka Welfenspeise.

Tuoretta ja terveellistä kotikeittiöön on saatavissa yli 60 tuore- ja suoramyyntitorilta sekä seudun lukuisista maatilamyymälöistä. Luomutuotteita tulee myyntiin yhä enemmän. Runsain valikoima löytyy Hannoverin kauppahallista. Se on suosittu kohtauspaikka myös pikaiselle cappuccinolle, lounastauolle ja yhdessäololle töiden jälkeen.

Tanssia yön läpi

Konstailemattomia kapakoita, elegantteja cocktailbaareja, diskoja jokaiseen musiikkityyliin – Hannoverin menopaikoilla on vahva vetovoima muulloinkin kuin viikonloppuisin. Joka ilta omintakeiset osaajat – live-esiintyjät tai tiskijukat – järjestävät kuulemisen arvoista musiikkiohjelmaa. Menopaikkoja on jokaiseen makuun pienistä klubeista valtaviin tanssisaleihin. Säännöllisesti pidetään mitä erityylisimpiä klubisessioita, jotka yllättävät epätavallisilla toteutuksillaan. Tanssipaikkojen määrä ja kirjo on vertaansa vailla.