Consulate
Dr. h.c. Heino Johann Wiese
Tel: +49 511/98631080

E-Mail

Consulate
Fr. Margaretha Böhm
Tel: +49 5138/ 1007

E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Press Area

View over Hannover © HMTG

View over the Maschsee lake

Hannover, stedet midt i Europa

En moderne hovedstad med veivisende arkitektur og infrastruktur, omgitt av idylliske byer og kommuner – distriktet Hannover er preget av attraktive kontraster.

Innovative foretak, internasjonale messer og økonomisk stabilitet er byens styrke. Vitenskap, næringsliv og offentlige myndigheter knytter sine potensialer sammen og sørger for økonomisk dynamikk i hjemstedet til universalgeniet Gottfried Wilhelm Leibniz.

„Solid og fremtidsorientert“ presenterer Hannover seg i undersøkelsen „Tyskland 2020“, som ble gjennomført av Frankfurter Zukunftsinstitut. Undersøkelsen fremhevet „kreativ foretaksvirksomhet, utmerkede betingelser for utdannelse og forskning og tilknytning til avgjørende trender“.

Max og Moritz bor i Wilhelm-Busch-museet, på scenene gjester stjerner fra hele verden: Teater, museer og en renommert statsopera lover kulturopplevelser på et høyt nivå. Like tiltrekkende virker herskapshusene Gärten, den maritime atmosfæren ved Maschsjøen, mangfoldige idrettsarrangementer, friluftskonserter og folkefester.

Den maleriske gamle bydelen innbyr til et lengre opphold. Eksotiske landskaper i opplevelses-zoo fascinerer hele familien. Shoppingvenner slentrer gjennom en av de største gågatene i Tyskland og nyter bindingsverksidyllen i byene og kommunene i distriktet. Rundt omkring tilbyr bynære rekreasjonsområder som Steinhudersjøen eller Deister varierte fritidsmuligheter.

Du kommer raskt og komfortabelt til messe- og tilstelningsbyen Hannover over Hannover flyplas, motorveiene A 2 og A 7 og med ICE-nettet til den tyske jernbanen. Den offentlige lokale passasjertrafikken sørger for at hele distriktet knyttes sammen. Vi inviterer deg til å tilbringe en vidunderlig tid i Hannover-distriktet.