Consulate
Frau Banu Malaman
Tel: +49 511/768650
E-Mail

More Languages

English Nederlands Francais Espagnol italiano portuguese norwegian japanese svenska polski russian chinese dansk korean turkish eesti arabic suomi

Press Area

Goldene Pforte Herrenhausen © HMTG

Hannover Portrait (in english)

Hannover Fairgrounds © HMTG / Knaak

Hannover Fairgrounds

Kongresser

Gæster modtages året rundt

27 multifunktionale og karaktérprægede udstillingshaller og pavillon’er – med Convention Centeret i centrum – er kendetegnende for verdens største messeområde.

Og i tilgift oplever både messe- og konferencegæster altid en aura af udadvendthed og en ånd af nytænkning. Sin ultimative udmærkelse fik Hannover og Deutsche Messe AG med EXPO-udstillingen i år 2000, som vakte begejstring hos de deltagende lande og alle, som besøgte messen.

Messeområdet er hvert år rammen omkring en lange række teknologiarrangementer i international topklasse. HANNOVER MESSEN er således den vigtigste udstilling for maskiner og andre anlægsaktiver, CeBIT er den vigtigste begivenhed indenfor kommunikation, information og telekommunikation. Førende messer, såsom LIGNA Hannover, BIOTECHNICA, EMO Hannover IAA for erhvervskøretøjer (Nutzfahrzeuge) eller DOMOTEX HANNOVER, er samlingspunkter for de internationale trends.

Med sin moderne infrastruktur, de mangfoldige faciliteter og en omfattende service er Hannover et veletableret kraftcenter for begivenheder af enhver slags. Det er også de 500 hotelvirksomheder med 26.000 sengepladser i alle kategorier et godt bevis på. Besøgende i hele regionen nyder godt af de unikke konferencemuligheder – lige fra højtherskabelige herregårde til originelle locations i enhver størrelse.

Med HannoverKongress – det centrale og uafhængige kontaktsted, når det gælder kongresser og begivenheder – er Hannover i besiddelse af en allround-servicevirksomhed indenfor møder og konferencer. HannoverKongress er klar til at hjælpe med skræddersyede løsninger og spændende idéer, når det gælder om at organisere et vellykket arrangement. Fra lokation og overnatning til catering, gæstekørsel og billettering – HannoverKongress finder alle de rigtige samar-bejdspartnere til en perfekt iscenesat begivenhed.

Oplysninger
om messe- og udstillingsudbud
Deutsche Messe
Messegelände · 30521 Hannover
Tlf.: +49 (0) 511/89-0 · www.messe.de
Oplysninger
om kongres- og konferencemuligheder
HannoverKongress
Vahrenwalder Straße 7 · 30165 Hannover
Tlf.: +49 (0) 511/12345-444 · www.hannoverkongress.de